OKTOBERFEST I AARUPHALLEN

OktoberfestVi er igen klar til et brag af en fest for de ”unge” i den modne alder, er I også klar?

LØRDAG D. 26. OKTOBER 2013 KL. 18.30 – 02.00

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for en hyggelig aften sammen med vennerne, naboerne, sportsholdet, kollegaerne samt chancen for at møde folk du måske ikke har set i flere år. BEMÆRK man kan naturligvis sagtens deltage, selvom man ikke er en del af en større gruppe.

Bittersweet ( www.bittersweet.dk) spiller op til dans. Tjek stemningsvideoen fra sidste år

Dørene åbnes kl. 18.00

kl. 18.30 starter festen med fællesspisning, hvorefter der er mulighed for dans.

I medbringer selv maden. Vi sørger for borddækning med tallerkner, glas og bestik.

Øl, vin, spiritus, vand, kaffe og the købes i baren til yderst rimelige priser.

Pladsbestilling:Hvis du ønsker at bestille plads kan det gøres på mail Oktoberfestaarup@hotmail.com – Skriv antal pladser og hvilket navn pladserne skal reserveres til. Når vi har bekræftet din mail er der reserveret plads. For at få bordplanen til at efterleve folks ønsker –vil vi MEGET gerne have, at der IKKE reserveres flere pladser end der skal bruges!

Billetter: Kan også i år købes hos City Kiosken og Eurospar til KUN 125,00 kr. i perioden fra 23. september–22. oktober.

TAK for hjælpen til Per, Mette & Poul.

Med venlighilsen og på gensyn

Aarup boldklub´s Støtteforening